Детская обувь Мругала

Місто: Винница
Вінницька обл.,
Опис: Дитяче взуття «Mrugala»
взуття, заради якого варто навчитись ходити…
25 років фабрика «Mrugala» (Польща) виробляє комфортне та стильне взуття для дітей. Протягом цього часу «Mrugala» змогла завоювати довіру у покупців, які цінують високу якість та цікавий дизайн. Фабрика використовує лише високоякісний сертифікований європейський матеріал, тому взуття не має шкідливих домішок та безпечне для дітей.
Перші роки життя мають велике значення для формування стоп дитини і подальшого їх здоров’я. Щоб забезпечити нормальний розвиток ніжки та вберегти у майбутньому від тісного знайомства з хірургами-ортопедами, потрібно одразу вибирати якісне взуття, саме таке, яке ми пропонуємо українському споживачеві.
Критеріями якісного дитячого взуття є:
• висока п’яткова частина, в міру жорстка, що допомагає формувати п’ятку в правильному положенні,
• можливість регуляції за повнотою і висотою ніжки,
• носок округлої розширеної форми для запобігання тісноти пальчиків та припинення кровообігу,
• достатня гнучкість моделі,
• лише натуральні якісні матеріали,
• устілка із супінатором,
• легкість конструкції та, звичайно, модний дизайн.
Усі ці категорії враховані в розробці моделей «Mrugala». Взуття виготовлено згідно європейських стандартів, має сертифікати МОЗ України Державної санітарно-епідеміологічної служби, Сертифікат відповідності «Міжнародні стандарти і системи», відповідає всім обов’язковим умовам.
На виставці буде представлена осіннє-зимова колекція «Mrugala». Це - взуття з мембраною, яке забезпечує відчуття комфорту за різних погодних умов, дозволяє ніжкам дихати, тримає їх сухими шляхом потовиділення зсередини та забезпечує захист від проникнення вологи ззовні.
Мільйони малят Європи та їхні батьки оцінили комфортність, якість та модний дизайн взуття «Mrugala».

Positive SSL DMCA Privacy Policy