Постачальник - Кровати из дерева

Активне

Кровати из дерева

Шановні партнери!

Запрошуємо до співпраці дилерів, меблеві магазини і інтернет-магазини з усієї України.

Основна наша мета – виробництво дерев’яних ліжок оригінального дизайну, які розраховані на широке коло споживачів. Ми, орієнтуємося на довгострокові та надійні відносини!

Якщо ви займаєтеся продажем меблів, то у вас є право стати нашим дилером

Ми надаємо нашим Дилерам максимум переваг:

• власникам інтернет магазинів ми надаємо можливість розміщення на своїх сайтах інформації про нашу продукцію

• ми переадресуємо кінцевих клієнтів в регіон нашого дилера, в його салони

• тільки для дилерів продукція відпускається за гуртовими цінами

• пропонуємо оригінальні моделі з високою купівельною спроможністю і низьким рівнем конкуренції.

• широкий товарний ассортимент

• наявність ходових моделей на складі

• оперативне відвантаження меблів зі складу

• якісне виконання замовлень в короткі терміни (при відсутності ліжка на складі

• підбір оптимальної схеми доставки

• привабливу систему ціноутворення, що залежить від статусу партнера та обсягу замовлень

• гнучкі умови оплати, що дозволяють оптимізувати фінансові потоки

• надання дилерським салонам зразків меблів за спеціальними цінами

• рекламації ми закриваємо максимально швидко

• індивідуальний підхід

• забезпечення рекламними матеріалами (листівки, проспекти, буклети тощо) для просування продукції
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Галузь діяльності:
  • Меблі і інтер'єр
Дата: 27.03.2014
Компанія
СПД ФО Козак О.В.
Виробництво ліжок – наш профіль. Потрібне ліжко для невеликої кімнати, або для готелю, для розкішної спальні або для дитячої кімнати …? У нас представлені ліжка на будь-який смак, стиль і потреби. Ліжка з буку сподобаються Вам не тільки зовнішньою красою ліній і пропорцій, а й функціональністю. За роки роботи у сфері виробництва та продажу дерев’яних меблів нами накопичено багатий досвід. Якісний і доброзичливий сервіс, широкий асортимент ліжок, висока якість меблів перетворять покупку ліжка в приємне проведення часу.

. Дерев’яні ліжка з буку відрізняються не тільки прекрасним зовнішнім виглядом, але ще і довговічністю, надійністю і безпекою. Адже дерево бук – ідеальний матеріал для домашньої ліжка. Хороша дерев’яне ліжко – це та ліжко, про яку можна забути під час сну.
Від того, з яким настроєм Ви прокинетеся, безпосередньо залежить успіх всього дня. Щоб з раннього ранку відчувати правильний настрій, потрібно організувати дизайн спальні так, щоб все в ній радувало око. І звичайно ж – основа частина спальні – це ліжко. Сучасні дерев’яні ліжка з буку вважаються елітною продукцією. Сучасне дерев’яне ліжко повинна бути зручним, тому що від цього безпосередньо залежить ваше здоров’я, а також гарним, що є запорукою вашого настрою. На думку дослідників, дерево чудово впливає на психоемоційний стан здоров’я людини, вважається що дерево здатне підживлювати нас енергетично . Ліжка з масиву бука в повній мірі успадковують ці якості самої деревини. Ліжко – це місце, де ми проводимо близько третини життя. Так нехай те, що нас оточує (у тому числі і дерев’яне ліжко з буку) буде піклуватися про екологію нашого будинку, нашого світу. Ліжка з масиву буку одна з рідкісних можливостей привнести шматочок природи в наші міські будинки.
У нашій компаніїї представлений широкий асортимент двоспальних ліжок, двоярусних ліжок, дитячих ліжок, кованих ліжок. Всі ліжка виготовлені з буку і є екологічно безпечними. Кожна ліжко, наявне на нашому сайті, по своєму унікальне. Всі дерев’яні ліжка покриваються високоякісним поліуретановим лаком (Італія), що захищає поверхню ліжка від подряпин і інших пошкоджень..
Ми пропонуємо ліжка з масиву дерева недорого. Вибирайте якість! Наші дерев’яні ліжка подарують Вам радість приємних сновидінь, завдяки чому Ви весь день будете сповнені бадьорості, перебування в хорошому настрої.
Дерев’яні ліжка з буку – це товар з матеріалів першого сорту. Ми допоможемо Вам вибрати ліжко з масиву дерева для спальної кімнати, яке Вам необхідне. Ми пропонуємо Вашій увазі дерев’яні ліжка істинно європейської якості. Дерев’яні ліжка з буку – доступна розкіш. Вдячна природна фактура дерева вигідно відтіняється сучасними тонування. Для повноцінного відпочинку необхідно вибрати, купити дерев’яне ліжко таке, яке повинно бути не тільки красивим, але і зручним. В тон ліжка пропонуємо приліжкові тумбочки, комоди, туалетні столики
Місто: Львов
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy