Постачальник - Amacasa. Пропонуємо та шукаємо дистрибюцію. Побутова хімія.

Активне

Amacasa. Пропонуємо та шукаємо дистрибюцію. Побутова хімія.

Amacasa - це гарантія високої якості та екологічності продукції, яка підтверджена міжнародними сертифікатами якості та схвалена своїми прихильниками у Європі. Це - більш, як 30-річний досвід у сфері інновацій та виробництва побутової хімії. Це широкий та комплексний вибір якісних засобів для підтримки чистоти та гігієни всього дому. Це практичність та універсальність засобів, а саме - чистота і гігієна, яка забезпечується якістю самої продукції та їх антибактеріальною властивістю. Це засоби, які можна ефективно використовувати на різних поверхнях. А ще - це конкурентні ціни!


Увага! Формуємо дилерську мережу. Запрошуємо Дилерів до співпраці. Пропонуємо гуртові поставки продукції для оптовиків та мереж магазинів. Запрошуємо інтернет-магазини до співпраці. Можливі відтермінування платежів та безкоштовна доставка товарів. Вся продукція сертифікована і з документами. Прайс-лист на продукцію зразковий, що означає збільшення або зменшення ціни в залежності від об'єму закупівлі. Ціни подані з ПДВ.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо розстрочку
Є навчання та консультації
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 24.10.2014
Компанія
Парнер Груп ТМ

Компанія "Партнер Груп", офіційний імпортер побутової хімії, з ексклюзивними правами, з радістю представляє нову та перспективну торгову марку Amacasa, виробництва Італія.

Місто: Київ
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy