Постачальник - Виробник - тм ЛюМер запрошуємо до співпраці диллерів оптовиків

Активне

Виробник - тм ЛюМер запрошуємо до співпраці диллерів оптовиків

У звязку з розширенням виробництва запрошуємо до співпраці диллерів оптовиків. Безкоштовна відправка у будь-які регіони України. Також працюємо по системі дропшиппінг. Цікаві пропозиції для диллерів та оптовиків.


Великій асортимент конвертів для немовлят, крижм, костюмчиків для немовлят. Також в асортименті постіль дитяча, комплекти у колисочку.


Є можливість надавати послуги по пошиттю продукції безпосередньо під замовники. Пошиття індевідуальних колекцій для замовника.


В наявності вишивальне обладнання, тобто вишивка на будь якій продукції.


Готові обговорити будь-які пропозиції, готові до співпраці.


Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Надамо відстрочку платежу
Інвестиції
Галузь діяльності:
  • Дитячий світ
Дата: 05.04.2018
Компанія
Фірма ЛюМер
Швейне підприємство ЛюМер займаємося пошиттям дитячої продукції від 0 до 3 років. Великий асортимент продукції для хрещення та виписки з роддому. Оздоблення вишивкою та кружевами. Вигідні умови для менеджерів та диллерів.
Місто: Івано-Франковск
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA