Постачальник - Ищу дилера или посредника для продажи органо-минеральных удобрений

Активне

Ищу дилера или посредника для продажи органо-минеральных удобрений

Ищу посредников для продажи органо-минеральных удобрений (Гаупсин, Триходермин, Мистер Липкер, Гумат Калия, разные деструкторы) на выгодных условиях!!!!
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо розстрочку
Є навчання та консультації
Пропонуємо маркетингову підтримку
Проведемо заходи щодо стимулювання збуту
Галузь діяльності:
  • Сільське господарство
Дата: 09.02.2016
Компанія
ТОВ "БиоЗавод"
Компанія ТОВ «Біозавод», BIOPROTECT™ - виробник органо-мінеральних добрив та біологічних ЗЗР, що вже 4 роки успішно доводить свою плідність і перспективність на українському ринку.

Ми пропонуємо перевірені часом та багатьма фермерськими господарствами біологічні препарати (Стим Біо, Трихостим Біо, Клей Біо, Гумат Біо, КАС-Актив), а також абсолютно нові, унікальні засоби, які не мають аналогів на сучасному ринку (Ліпкер Біо, Деструктор Біо, Фосфорин Біо, Аверком Біо).

Препарати ТОВ «Біозавод» екологічно безпечні для людини та навколишнього середовища. Це розробка Інституту мікробіології та вірусології ім. Д.К. Заболотного (м. Київ). Наша місія полягає в тому, щоб зробити новітні знання корисними для життя і здоров`я людини.

ТОВ «Біозавод», BIOPROTECT™ постійно розширює лінійку препаратів для сучасного рослинництва, активно розвивається, об’єми продажів стабільно зростають з кожним роком. На даний момент відкрито представництва ТОВ «Біозавод» в Одеській, Херсонській та Житомирській областях. Завдяки налагодженій праці нашого колективу, число постійних клієнтів збільшується постійно, а це призводить до відновлення родючості ґрунту, підвищення продуктивності та екологічної безпеки землеробства.

Комплексне використання біологічних препаратів дозволяє зменшити хімічне навантаження та витрати на обробку сільгоспкультур. Тому ці препарати стають все більш популярними серед сільгоспвиробників України і країн Європи. Адже екологічно – це логічно!

Тож, продовжуйте піклуватись про свій урожай, про його якість та користь для споживача – дзвоніть нам, робіть замовлення на екологічно-безпечні добрива, біологічні засоби захисту рослин виробництва компанії ТОВ «Біозавод», BIOPROTECT™, а про все інше ми потурбуємось самі! Також завжди до Ваших послуг консультації кваліфікованих спеціалістів, лояльні ціни та вчасна доставка!
Місто: Николаев
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy