Постачальник - Сктотч Стретч от производителя УКРАИНА

Активне

Сктотч Стретч от производителя УКРАИНА

Виробництво і продаж пакувальних матеріалів найкращої якості за доступними цінами.


Наша продукція представлена ​​в широкому асортименті: технічна стретч-плівка, поліпропіленова стрічка, скотч пакувальний, скотч з логотипом, та інші пакувальні матеріали, а також обладнання для роботи з ними.

Стретч-плівка - продукт переробки поліетилену, прозорий тягнеться матеріал в рулонах. Залежно від типу, стретч-плівка може застосовуватися для упаковки як промислових, так і харчових товарів. Важлива перевага стретч-плівки - її стійкість до низьких і високих температур. Ми виробляємо стретч-плівку для ручної та машинної упаковки, в рулонах різного розміру.


Стрічка скотч - незамінний матеріал при транспортуванні різних вантажів. Це недорогий, екологічно безпечний матеріал. Пакувальна стрічка не схильна цвілі, не руйнується в результаті впливу хімічних речовин і негоди. Для упаковки стрічкою використовуються ручні або автоматичні інструменти. Стрічка скотч допоможе Вам захистити вантажі від пошкодження і впорядкувати їх зберігання на складі. В асортименті з клеєм із синтетичного або натурального каучуку, а також акрилового клею на водній основі будь-якого кольору і ширини. Скотч з логотипом різних кольорів і різної товщини дає перевагу - ненав'язливої ​​реклами, попутно виключаючи можливість незаконного розпакування і підробки Вашої продукції.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Передплата
Надамо відстрочку платежу
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Галузь діяльності:
  • Тара та упаковка
Дата: 12.02.2016
Компанія
АСУ-Украина
Компания «Асу - Украина» - производитель тары и упаковочных материалов. Наши основные направления - это собственное производство полимеров и прямые поставки тары и упаковки других производителей. Мы - “зеленая” компания, для нас очень важна экология, потому рециклинг занимает важное место в нашей деятельности. Для производства используются лучшие материалы и современное оборудование, вся наша продукция отвечает высоким стандартам качества и имеет необходимые гигиенические сертификаты.

мы - про­из­во­ди­тель и мо­жем пред­ло­жить вам вы­год­ные це­ны
го­то­вы предо­ста­вить кре­дит и от­сроч­ку пла­те­жа
эко­номь­те на ло­ги­сти­ке, система оплаты one way
раз­ви­ва­ем парт­нер­ские вза­и­мо­от­но­ше­ния
Місто: Киев
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA