Постачальник - Виготовлення металевих конструкцій

Активне

Виготовлення металевих конструкцій

Компанія здійснює виготовлення металевих конструкцій широкого асортименту, різноманітних ковальських виробів із елементами художньої ковки. Товариство перебуває на ринку протягом більше як 25 років. За цей немалий проміжок часу нами було виготовлено численну кількість мангалів, металевих воріт, металевих козирків над входом до під'їздів та будівель, велику кількість вентиляційних систем тощо.
Ищем партнеров в:
Волинська обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Галузь діяльності:
  • Будівельні матеріали та конструкції
Дата: 08.11.2016
Компанія
КТ "Волиньбудкомплект"
Компанія не є новачком з виконання комплексу робіт, пов'язаних з виготовленням різноманітних металевих конструкцій та ковальських виробів. Протягом тривалого періоду часу наша продукція експлуатується за призначенням своїми власниками. Якість, ціна, асортимент та виконання робіт завжди задовольняли замовників та не зумовлювали появи будь-якої критики на нашу адресу. Однак, ми ніколи не зупиняємось на досягнутому та щоразу вдосконалюємо можливі варіації оздоблення нашої ковальської продукції різноманітними кованими елементами.
Місто: Луцьк
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA