Постачальник - Пропонуємо якісні шкарпетки власного виробництва (Україна)

Активне

Пропонуємо якісні шкарпетки власного виробництва (Україна)

Шукаємо партнерів по бізнесу (власників стаціонарних торгівельних точок, інтернет магазинів). Пропонуємо високоякісні та надійні шкарпетки власного виробництва під ТМ "Нова Пара" та ТМ "GO socks" у широкому асортименті. Є цікаві та вигідні пропозиції, які, як ми впевнені, зможуть зацікавити Вас! Прайс, існуючу систему знижок, взірці та всю додаткову інформацію, що цікавитиме надішлемо будь-яким зручним для Вас способом. Якщо Ви шукаєте надійного партнера, націлені на довгострокову співпрацю і якість товару відіграє для Вас чимале значення, тоді давайте співпрацювати та добиватись хороших результатів разом!
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Одежа, взуття
Дата: 14.03.2017
Компанія
ЗУКФ "Світнест"
Компанія ЗУКФ«Світнест» являється ексклюзивним представником продукції ТОВ «Саіддоне» під ТМ «Нова пара» та ТМ «GO socks».
Основою нашого підприємства є молодий та цілеспрямований колектив, який поставив перед собою за мету створити сучасне потужне виробниче підприємство, орієнтоване на випуск високоякісної конкурентної продукції.
Першим та основним кроком в досягненні даної мети було забезпечення виробництва новим сучасним в’язальним обладнанням від одного з лідерів на ринку розробки даного обладнання, японської фірми «Nagata Seiki, Co LTD» та залучення кращих спеціалістів в напрямку виробництва шкарпеток та панчішних виробів. Другим пріоритетним рішенням в напрямку досягнення високої якості була відмова від дешевої сировини та орієнтація на якісну, натуральну пряжу.
Саме тому сьогодні ми готові запропонувати Вам продукцію, яка відповідає якісним вимогам ГОСТу, є комфортною в експлуатації, а також має естетичний зовнішній вигляд.
Продукція упакована в прозорий поліпропіленовий пакет з ліпкою смужкою та містить 12 пар.
З нетерпінням чекаємо Ваших зверненнь. З продукцією Ви зможете ознайомитись на нашому сайті.

Місто: Чернівці
Positive SSL DMCA Privacy Policy